Glasweefselbehang

Een relatief nieuw soort behang is glasweefselbehang. Dit bijzondere behang wordt gemaakt van glasvezel en zorgt ervoor dat het vele malen sterker is dan gewoon behang. Hierdoor heeft het een aantal extra kwaliteiten die grote voordelen bieden.

Glasweefsel versterkt uw beschadigde muur

 

Heeft u een wat oudere en of gebarsten muur dan kunt u deze versterken door er glasweefselbehang op aan te brengen. De structuur van het behang zorgt ervoor dat de beschadigingen onzichtbaar worden en de kans op verder scheuren wordt aanzienlijk verkleind. Daarnaast kan glasweefselbehang goed tegen vocht, krimpt het niet en is het brandvertragend.

Glasweefselbehang heeft door zijn structuur een vrij luxueuze en warme uitstraling. Het is in een aantal verschillende structuren verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan visgraat, ruitjes of een geweven structuur. Maar ook andere motieven zijn beschikbaar; wat denkt u bijvoorbeeld van een gladde structuur? Dit geeft uw muren de uitstraling van gestukte muren. Ideaal voor nieuwbouwwoningen omdat de muren hiervan nog ’werken’ waardoor er kans op scheuren ontstaat. Glasweefselbehang is in iedere gewenste kleur te sauzen.